• .

bila tangan dah suka.

Posted by kaki KARUT On 6:53 AM 27 tengah carut

tengok tu…


haaa….tengok tu…

.nervous kot.
 

tengok tangan tu merayap sana merayap sini. ape korang ingat aku ni batu nisan ke pe tak nampak korang ngah men pegang-pegang. kalau nak tau. bahasa sopannya pegang-pegang la. bahasa sopan lagi ramas-ramas. 

hahaha… jangan ada yang ghairah tiba-tiba dah la.


ni masa aku tengok wayang cerita seram paling tak laku dalam negara. dah cerita tak laku. orang pon kurang la. pastu ad pulak mamat ni ngan awek dia yang amatlah baik tu kan. men sedekah-sedekah lak kat tempat gelap. 

fuhh… 

dah macam aku beli tiket nak tengok dorang bukan nak tengok movie. secara jujurnya. dah sebab aku pon manusia biasa kan. mestilah aku men hendap-hendap jugak. 

hahaha…


konpem-konpem la tak kawen lagi kan. kalau kawen baik ramas-ramas kat rumah je. yang lagi asyik nya pulak. bleh pulak pompan tu buat bunyi. macam mana aku nak tulis pon tak tau la bunyi tu. tapi kalau aku tulis korang imagine aku yang kluarkan bunyi tu konpem-konpem korang maki aku lak kan.

hahaha…


tapi kita kembali ke alam realistik.kalau hari ni bleh ramas-ramas. korang rasa esok boleh bercantum tak? alah buat-buat tak paham lak bercantum macam mana kan. tak kan nak aku buat demo kot.


dan timbul pulak persoalan.

apekah pompan tu yakin yang laki tu memang suami dia? 

adakah laki tu pon yakin yang pompan tu bini dia?

apekah mereka tak merasa malu pada keturunan mereka?

apekah mereka tak malu pada diri sendiri?


apekah mereka tak malu pada ALLAH tuhan sekalian alam?

macam dah jadi penceramah lak aku.  (^_^)v

Categories:

27 Response for the "bila tangan dah suka."

  1. hahahaha!pncrmh bebas di situ~
    [pssttt~da follow kamu.crik shoutbox xjmpe meh=P]

  2. azi nur says:

    hhahahahaaa

  3. eyka : org part timer ek...haha


    azi : bukan awk kn..hihi

  4. fifie says:

    HAHAH.. boleh buat duit kasi ceramah ni.. :)

  5. fifie! ad tau2 kje kosong x..??hihi

  6. Anonymous says:

    ko penah kene penampor x..??
    ko la mamat yg skodeng aku ritu ek..

  7. hahaha...
    ni srius lawak...
    ;p

  8. fifie says:

    wahahah! keje ksong? pergi check dekat job mlysia. kat situ laa kot bnyak vacation. kte xde offer vacation la.. teruskan je la jadi penceramah. hahah :)

  9. hahahahaha...
    mn la tau kot2 fifie nk penceramah yg single ni ke..
    hahaha

  10. dylli says:

    hehehe..
    okay la tu penceramah. :)

  11. fifie says:

    hahhaa.. fifie tamau. tettt ! xpe, fifie menanti ceramah yang sterusnya oke. :)

  12. y-A-n-A says:

    pendek akal tue.. hehehe

  13. dylli > ko knl aku x...hahahaha

    fifie > sme2 la mnnti..;p

    yana > akal spe ek...haha

  14. nice post. =)

  15. posing ke post..??
    hahaha..
    thanks..;p

  16. xde shoutbox ek..

    Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

  17. xde bajet lg nk buat...haha

  18. hehehe skrg ni tempat wayang dah jadi sarang tuttt.. mcm2 eksyen.. dah lama tak gi tempat wayang.. dia orang ni patut kahwin je la

  19. jalan sini lagi.. huhu

  20. pemadam says:

    dlm gelap pun leh skodeng ke encik ? huhuhu

  21. tak dapat imagine lah yg bunyi tu :p

  22. ain : penat bgolek byk kali kn...haha
    sori tak sempat buat shoutmix lg..;p

  23. pemadam : bab2 ni. yg tak nmpk pon bleh nmpk. hahaha


    eny: hahaha... xpe la dye lebeh kurang bunyi kentut je. hahaha

  24. Lia3003 says:

    saya setakat ni x pernah nampak pape masa tengok movuie..concentrate

  25. hahaha xde tempat lain la tu nak buat maksiat. ape da.. haha gila ar

  26. fifie says:

    ceramah baru tak ada ke ?

  27. lia : biasa la. bab2 ni kita tgok sket2..
    hahaha

    fatin : kat sini boleh tgok awek dan tgok wayang. hahaha

    fi : ad je ni. hihi