• .

objektif pala otak aku

Posted by kaki KARUT On 12:38 AM 16 tengah carut


objektif pengkarut wajib carut ini blog sebab kita nak :




1. mewujudkan budaya lestari anak-anak remaja yang suka berselindung disebalik wajah untuk menjadi otai sambil korek idong cover-cover padahal pengecut nak mampus.


2. menjadikan insan yang berguna dan pandai cover dalam mencarut.


3. memberi carutan membina kepada orang, masyarakat, sampah, dan mungkin diri anda sendiri.


4. mengkarut sekeras-kerasnya kepada yang mintak undi pastu menyusahkan aku lak nak mencarut sebab tak reti buat keja sambil sembang besaq.


5. melahirkan blogger yang bertaraf 5 bintang setelah ditumbuk dan dimaki hamun bos sebab kerja mengarut tapi keja kat ofis betimbum macam baju kat baldi.


6. membuatkan orang-orang yang hampir hilang rambut ceria dengan sengeh yang makin ikhlas sikit.


7. membina masa depan yang cerah selagi masih ada matahari.


8. mencarut pada blogger yang mempunyai blog yang karut termasuk la blog ni walaupun tak mungkin terjadi sama sekali.


9. mencairkan awek-awek dan pakwe-pakwe dengan kata kata romantik bercampur carut yang positif kalau ada la.


10. dapat menyimpulkan semua benda kat atas  ni. sambil rasa insaf kat diri tiba-tiba aku rasa tukar bagi jadi pujian lak.



sebarang tajok yang best untuk dicarut atau kite karut bleh gtau ye.


Categories:

16 Response for the "objektif pala otak aku"

  1. no 5 setepek kena kt idun!

  2. tima kaseh first commenter...

  3. heheh....xde hal..saje jalan!!

  4. Anonymous says:

    pala otak lu la

  5. speaker says:

    apsal ko tak letak shout..??

  6. Bulan says:

    cari sb xjupe.ehee
    welcome new blogger.ehee

  7. suria...hihi...
    u look nice...

    n...

    spe lg dua unknown blogger ni...huhu..

  8. bulan...
    i`m a renew blogger..
    hihi

  9. cik miera says:

    renew blogger?knp xSB awk?sush nk sembang ni..hihi

  10. xpe...
    kte knl slow2 walaupon xde SB..
    sbb xpenting pon bnde tu..
    hihi

  11. 1st folower ke ni??hehe

  12. cik miera says:

    ok2..kiter msj2 kt cni la ye..haha...

  13. thanks erza...1st follower...

  14. cik kiera...nk msg kat fon pon bleh...haha..xde la...
    thanks 2nd follower..hihi

  15. bangga ni..hahhaa

  16. thanks ye...
    sentiasa dikenang..
    ;p